Історичні і філософські передумови виникнення та розвитку панкратіону - Мандрік, Олександр Петрович (My University, 2022)
Підкреслено історичних передумов розвитку єдиноборств у світі, розглянуто етапи становлення і розвитку панкартіону в світі.
Keywords: єдиноборства, історичні передумови, панкратіон