Соціально-правова підтримка працевлаштування осіб з інвалідністю в Україні - Mudryi, Yaroslav; Проданчук, Микола (Візаві, 2023)
У статті розкрито основні пільги та гарантії для забезпечення трудових прав осіб з інвалідністю законодавством України, реалізація яких на практиці має не допустити дискримінацію осіб з інвалідністю на ринку праці та реалізацію їхніх трудових прав у повному обсязі.
Keywords: працевлаштування; особи з інвалідністю; соціально-правова підтримка