Хімія смаку, кольору і запаху: навч. посібник - Борук, Сергій Дмитрович; Воробець, Марія Михайлівна; Дійчук, Володимир Васильович; Сема, Оксана Василівна (My University, 2021)
Посібник містить відомості про регулювання візуальними та смаковими характеристиками харчової продукції, спосіб досягнення необхідних органолептичних характеристик – використання харчових добавок різної природи. Розглянута будова, властивості та правила застосування харчових добавок різної природи. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Keywords: харчові добавки; консерванти; емульгатори; барвники