Актуальні проблеми зовнішньої політики України. - (:unkn) unknown (My University, 2025)
До збірника увійшли матеріали ХІХ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених «Актуальні проблеми зовнішньої політики України» (Чернівці, 3 грудня 2025 р.). Роботи опубліковано в авторській редакції.