Прооксидантно-антиоксидантний статус у печінці щурів за дії бензоату натрію й аскорбінової кислоти. - Кеца, Оксана Віталіївна; Гуслякова, А. П.; Швець, А.О. (My University, 2022)
Тези міжнародної конференції