Лупул А. Особливості проведення колективізації на території України: регіональний аспект: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Лупул, Андріана (My University, 2023)
Лупул А. Особливості проведення колективізації на території України: регіональний аспект: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.