Особливості розвитку туризму Форарльбергу (Західної області Австрії) - Граф, Роман (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Розвиток міжнародного туризму в Австрії позитивно впливає на економіку країни та дає значні фінансові надходження. Аналіз позитивного досвіду розвитку туристичної сфери країни становить науковий інтерес, особливо з точки зору використання такого досвіду в Україні. Тому вивчення сучасних особливостей розвитку туристичної індустрії Австрії є актуальним питанням наукових досліджень.
Keywords: туризм, туристична політика, пізнавальний туризм, рекреаційний туризм, екологічний туризм, гастрономічний туризм, гірськолижний туризм, рекреаційно-туристичні послуги.