Особливості розвитку рухових навичок у дітей 4-5 років з різною мануальною рухової асиметрією - Діденко, Олександр Васильович (My University, 2023)
У роботі узагальнено досвід цілеспрямованого впливу на моторну функцію дітей в дошкільних закладах освіти, вивчено стан оволодіння дітьми рухами відповідно до програм для ЗДО. Обґрунтувано та здійснено експериментальну перевірку ефективності покращення моторної функції дітей 4–5 років процесі фізичного виховання.
Keywords: рухові навички, діти 4-5 років, моторна функція, заклад дошкільної освіти, фізичне виховання.