Iнтегрованi завдання з математики та iнформатики – ефективний засiб навчання математики у старшiй школi - Лучко, Вікторія; Лучко, Володимир (My University, 2023)
Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.
Keywords: Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.