Міжетнічні суперечки в православній церкві Буковини в другій половині ХІХ - на початку ХХ ст. - Добржанський, Олександр (Університетська книга, Суми, 2025)
В розділі колективної монографії досліджується українсько-румунське суперництво в православній церкві Буковини в другій половині ХІХ - на початку ХХ ст.
Keywords: Буковина, Австро-Угорщина, православна церква, українсько-румунські відносини