Аспекти використання соціальних мереж баскетбольними клубами - Когут, Дмитрій Янович (My University, 2023)
У роботі вивчено питання актуальності та історичних аспектів виникнення соціальних мереж. Проаналізовано активності баскетбольних клубів у соціальних мережах. Використано модель підрахунку очок активності клубу в соціальних мережах, виявити позитивні та негативні зміни в діяльності клубів.
Keywords: соціальні мережі, баскетбол, супер ліга, баскетбольні клуби.