Невербальні засоби педагогічного спілкування - Мартинюк, Ангеліна; Мафтин, Лариса (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Характеристика невербального компонента комунікативної взаємодії вчителя та учнів.
Keywords: спілкування; педагогічне спілкування; невербальні засоби спілкування; класифікація невербальних засобів спілкування