Безпекове співробітництво України та НАТО на сучасному етапі (2014-2021 рр.) - Горфиняк, Тетяна Віталіївна; Горфиняк, Тетяна Віталіївна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi
Магістерська робота
Keywords: Міжнародні відносини, безпекове співробітництво, Україна, НАТО; Міжнародні відносини, безпекове співробітництво, Україна, НАТО