Підвищення конкурентоспроможності підприємств в умовах цифровізації - Вербівська, Людмила Василівна (Чернівці "Технодрук", 2023)
Сучасний розвиток української економіки відзначається інтенсивною конкурентною боротьбою між суб’єктами підприємницької діяльності, яка виникає внаслідок розвитку глобалізаційних процесів, активної інтеграції країни в міжнародний економічний простір, збільшення впливу транснаціональних корпорацій на внутрішньому ринку. Саме конкуренція змушує підприємства не зупинятися на досягнутому, а постійно розвиватися та удосконалювати свою діяльність, оптимізувати виробничі витрати, підвищувати якість продукції чи послуг для підтримання та зростання їх конкурентоспроможності як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку.
Підвищення конкурентоспроможності підприємств в умовах цифровізації (Економічні та соціальні детермінанти конкурентоспроможності підприємництва: : колективна монографія )
Keywords: конкурентоспроможність, цифровізація, конкурентоспроможність підприємництва в умовах цифровізації