ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА В СИСТЕМІ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Логуш, Леся Геннадіївна; Слухенська, Руслана Василівна; Гауряк, Олена Дмитрівна; Гуліна, Лариса Василівна (Scientific Journal «Virtus», 2021)
У статті проводиться аналіз можливих шляхів застосування дистанційної системи навчання дисциплін з фізичної культури і спорту в університетському освітньому процесі.
Keywords: дистанційна освіта; заклади вищої освіти; викладання; фізична культура та спорт