Ознайомлення з Arduino та перші кроки в 3D Tinkercad : методичний супровід роботи гуртка з робототехніки - Петрушко, Діана Ігорівна; Крамар, Валерій Максимович; Кондрюк, Денис Васильович (Глухів : НПУ ім. О. Довженка, 2023)
Пропонуються навчальні проєкти з робототехніки (Світлофор, Розумна теплиця, Кулька-сигналізація) на платформі Arduino для реалізації в гуртках технічної творчості.
Keywords: технічна творчість, робототехніка, гурткова робота