Людська гідність у конституційній аргументаційній практиці - Щербанюк, Оксана Володимирівна (Доктринальні підходи в діяльності Конституційного Суду України: зб. матеріалів і тез наук.-практ. онлайн-кофн., 2020)
Людська riднiсть стала центральним правовим поняттям у всьому свiтi i дедалi частiше застосовується у судових рішеннях різних юрисдикцій, в ому числі в країнах, які не включають її до своїх конституції.
Keywords: конституційна аргументація, люлська гідність