Основи стандартизації, метрології та управління якістю: методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни. Укладачі: Вербівська Л.В., Зибарева О.В., Чернівці: Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2023. 81с. - Вербівська, Людмила Василівна; Зибарева, Оксана Василівна (Чернівці: Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2023)
В методичних рекомендаціях до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи стандартизації, метрології та управління якістю» узагальнено теоретико-методологічні, практичні аспекти з основ метрології, стандартизації та сертифікації, загальних принципів щодо якості продукції, створення нормативних документів (стандартів, технічних умов тощо), діяльності встановлення відповідності якості продукції вимогам стандартів, процесного підходу до систем управління якістю. Розкрито значення стандартизації для розвитку економіки, визначено елементи структури системи управління якістю, складових процесів для конкретних виробництв, підприємств, організацій, фірм, технологій, а також визначено методичні підходи до створення необхідної нормативної документації, окреслено організаційні методи покращення якості продукції. Для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, економістів, фахівців, що займаються питаннями управління якістю.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни. Укладачі: Вербівська Л.В., Зибарева О.В., Чернівці: Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2023. 81с.
Keywords: сетодичні рекомедації, основи стандартизації, метрології та управління якістю, самостійне опрацювання навчальної дисципліни