Право довірчої власності: інтеграція зобов’язальних та пропрієтарних елементів - Кіріяк; Kiriiak, Оксана; Oksana (My University, 2020)
У статті досліджується комплексний інститут цивільного права України «право довірчої власності», який поєднує в собі ознаки класичних речових і зобов’язальних правовідносин. У результаті проведеного аналізу виділено три основні науково-теоретичні підходи до
Keywords: довірча власність; право довірчої власності; довірчі правовідносини