РЕЙТИНГ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ СЕРЕД АБІТУРІЄНТІВ-ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОГО РІВНЯ БАКАЛАВР У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ - Кшевецький, Володимир (ТОВ «Друкарня «Рута», 2021)
У статті представлено рейтинг спеціальностей серед абітурієнтівздобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр у Хмельницькій області. Загалом аналіз спеціальностей, на які було подано найбільшу кількість заяв у 2019 та 2020 роках, демонструє значну перевагу гуманітарних наук. На противагу цьому непопулярними є спеціальності, що представляють такі галузі знань, як природничі науки, механічна інженерія, машинобудування, аграрні науки та продовольство, культура і мистецтво тощо.
У статті представлено рейтинг спеціальностей серед абітурієнтівздобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр у Хмельницькій області. Загалом аналіз спеціальностей, на які було подано найбільшу кількість заяв у 2019 та 2020 роках, демонструє значну перевагу гуманітарних наук. На противагу цьому непопулярними є спеціальності, що представляють такі галузі знань, як природничі науки, механічна інженерія, машинобудування, аграрні науки та продовольство, культура і мистецтво тощо.
Keywords: бакалавр, вступна кампанія, рейтинг, спеціальність