РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА: ВПЛИВ НА ІМПЛЕМЕНТАЦІЮ ЦІЛЕЙ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Яремчук, Віталій Валерійович; Гнатюк, Тетяна Миколаївна (Запоріжжя- Львів-Одеса-Ужгород-Харків-Чернівці, 27 жовтня 2023 року). Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023)
Повномасштабне вторгнення Російської Федерації до України, окрім принесення страждань та вчинення геноциду проти нашого народу, спричинило й негативні наслідки для інших держав й для світу загалом. Наприклад, унаслідок російської агресії, Україна, як аграрна держава, зіштовхнулася з проблемою збору урожаїв, їх зберіганням та доставкою. Згідно досліджень Київської школи економіки лише за 3 місяці повномасштабної війни збитки для нашої держави склали 4,29 млрд дол. США