Фахова ознайомча та технологічна практика зі спеціальності «Харчові технології»: методичні рекомендації та допоміжні матеріали - Сема, Оксана Василівна; Sachko, Anastasiia (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2022)
Методичні рекомендації містять вказівки щодо порядку проходження фахової ознайомчої та технологічної (виробничої) практик та оформлення звітної документації. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної форми навчання.
Keywords: фахова ознайомча практика; технологічна практика