Вивчення життя і творчості Сидора Воробкевича на уроках літератури рідного краю в ЗЗСО - Гаврилюк, Михайло Вікторович (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі в трьох розділах здійснено аналіз найважливіших літературознавчих матеріалів щодо оцінки життєвого і творчого шляху українського письменника С. Воробкевича. До аналізу залучено праці, які з’явилися упродовж кінця ХІХ – початку ХХІ ст. Визначено проблемно-тематичний зміст його поезії та прози. В останньому розділі розроблені методичні рекомендації щодо вивчення творчості письменника на уроках літератури рідного краю в школі.
Keywords: поезія; проза; драматургія; літературна критика; стаття; монографія; музика; пісня; методика вивчення