Конституційна інтерпретація та юридичний аргумент - Бзова, Лаура Георгіївна (Державотворчі процеси в Україні: реалії сьогодення: Тези доповідей за матеріал. II Всеукр. наук.-практ. конф., 2021)
Інтерпретація передує юридичному аргументу як формі обґрунтування, яка має висвітлювати формальну, матеріальну та прагматичну концепції. Конституційне правило наділене широким політичним аспектом та широкою відкритістю системи, що вимагає своєрідного аналізу та більш енергійних засад, особливо в державах принципологічної або оціночної напруженості
Keywords: судовий аргумент, конституційна інтерпретація