ФІНАНСОВИЙ МОНІТОРИНГ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У навчальному посібнику логічно та послідовно викладено: суть і значення фінансового моніторингу, діяльність міжнародних організацій та співробітництво у сфері протидії легалізації злочинних доходів і фінансуванню тероризму, міжнародні стандарти у сфері протидії легалізації (відмивання) злочинних доходів та фінансуванню тероризму, правові основи, завдання, обов`язки, відповідальність суб`єктів фінансового моніторингу в Україні, організацію фінансового моніторингу в Україні, типології відмивання коштів отриманих злочинним шляхом, боротьбу з відмиванням грошей у банківському секторі економіки, світовий досвід ПВК/ФT. Для викладачів і здобувачів закладів вищої освіти, а також усіх, кого цікавлять сучасні проблеми фінансового моніторингу.
Keywords: Брудні гроші; відмивання грошей; схеми відмивання грошей; боротьба з відмиванням грошей; фінансовий моніторинг; ризик-орієнтований підхід; національна оцінка ризиків