Спеціальна фізична підготовка спортсменів в навчально-тренувальному процесі змішаних єдиноборств - Олійник, Іван Михайлович (My University, 2023)
У роботі проаналізовано, враховуючи аналіз літературних джерел види змішаних єдиноборств. Виявлено спеціальні фізичні якості у спортсменів – єдиноборців, що забезпечують ефективність рухових дій. Розроблено експерементальну методику для спеціальної фізичної підготовки у спортсменів-єдиноборців ММА стилю.