Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича – 145: колективна монографія - Rusnak, Oleksandr; Botushanskyi, Vasyl; Dobrzhanskiy, Oleksander (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2020)
Книга присвячена 145-річчю Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича - одного з найстаріших класичних університетів України. Заклад вищої освіти шанує свою багату, навіть унікальну історію, пишається науковими школами й здобутками. Нині він посідає достойне місце серед класичних університетів нашої держави, має чималі перспективи зростання і розквіту, формування інтелектуальної еліти нації. Славні імена науковців і викладачів університету та його численних випускників вписані золотими літерами в історію освіти науки, культури і державотворення України.
Keywords: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 145