Пропедевтична педагогічна практика студентів спеціальності «Середня освіта (Музичне мистецтво)» - Боднарук, Ірина Миколаївна (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2021. 88 с., 2021)
У посібнику висвітлено мету, завдання, зміст та особливості організації пропедевтичної педагогічної практики студентів І курсу кафедри музики факультету педагогіки, психології та соціальної роботи. Подано вимоги до оформлення звітної документації та навчально-методичні матеріали, які будуть корисними для практикантів при виконанні різних видів роботи у закладах загальної середньої освіти. Для студентів спеціальності «Середня освіта (Музичне мистецтво)», групових керівників-методистів, викладачів фахових музичних дисциплін, керівників практики від базових закладів загальної середньої освіти.
навч.-метод. посібник / укл. І. М. Боднарук
Друкується на ухвалою Вченої ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (протокол № 11 від 25.10.2021 р.)