"Мікроліти: потойбіч Целана". Літературний конкурс мініпрози від видання "Віддзеркалення" - Matiychuk, Oxana (Дух і літера, 2021)
Текст є коментарем про міжнародний літературний конкурс мініпрози "Мікроліти: потойбіч Целана", що був проведений 2020 року до століття з дня народження Пауля Целана Інститутом німецької культури та історії Південно-Східної Європи при Мюнхенському університеті імені Максиміліана-Людвига та Центром Gedankendach при ЧНУ ім.Ю.Федьковича. Конкурс був призначений для авторів (-ок), які пишуть німецькою, українською чи румунською мовами. У тексті коротко сформульовано ідею й перебіг конкурсу та названо переможниць, тексти яких опубліковані в цьому ж виданні.
Keywords: літературний конкурс; сторіччня Пауля Целана; німецькомовна література Буковини