Загальна характеристика фізико-географічних умов та гідромережі басейну Верхнього Пруту - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla; Стародуб, Крістіна (Przemyśl. Nauka i studia., 2013)
В роботі представлена загальна характеристика фізико-географічних умов та гідромережі басейну Верхнього Пруту
Keywords: басейн Верхнього Пруту; фізико-географічна характеристика; гідрологічний режим; гідромережа Українських Карпат