Наукова бібліотека Чернівецького університету в 40-х – 80-х рр. ХХ ст. - Шилюк, Олег (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2016)
У статті висвітлена діяльність бібліотеки Чернівецького університету в 1940–1991 рр. Здійснено комплексний аналіз процесу розвитку наукової бібліотеки Чернівецького університету на широкому документальному матеріалі.
Keywords: Бібліотеки ВНЗ