Зозуляк І. Застосування геометричних методів до розв’язування алгебраїчних задач // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12- 14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022. – С. 43-44. (Науковий керівник – доц. Сікора В.С.) - Зозуляк, Ірина (My University, 2022)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики