Формування саморегуляції учнів молодшого шкільного віку - Бигар, Ганна; Сливчук, Тетяна ((Хмельницький, 2024)
У статті узагальнено сутність поняття «саморегуляція», проаналізовано стан досліджуваної проблеми в психолого- педагогічній літературі, розкрито роль саморегуляції в успішності навчальної діяльності учнів молодшого шкільного віку, розкрито особливості та різноманітність засобів, прийомів, форм та методів корекції навичок саморегуляції у молодших школярів
Keywords: саморегуляція, самоконтроль, рефлексія, мотивація.