Психологічна профілактика інтернет залежності у юнаків - Галіп, Антон Михайлович (My University, 2023)
Одним з атрибутів сучасності стало швидке поширення нових інформаційних технологій. Комп’ютеризація всіх сфер суспільного життя, зростання кількості користувачів комп'ютерних технологій, поширення комп'ютерних мереж, одна з яких інтернет, різного роду програми впливають на кожну окрему людину. У зв’язку з цим не дивно, коли у деяких людей виникають проблеми через те, що вони занадто багато часу проводять за монітором або в інтернеті. Окремою темою є соціальні мережі, які вже стали надзвичайно популярними у юнаків.