Практикум з чисельних методів - Filipchuk, Olha; Malyk, Igor; Kyrychenko, Oksana (Чернів. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2023)
Видання містить завдання для лабораторних робіт з чисельних методів та охоплює чисельні методи та алгоритми розв’язування нелінійних рівнянь, систем лінійних і нелінійних алгебричних рівнянь, основи поліноміальної інтерполяції та апроксимації, зокрема степеневими поліномами і сплайнами, методи чисельного інтегрування та диференціювання.
Keywords: чисельні методи; алгоритми розв'язування нелінійних рівнянь; система нелінійних алгебраїчних рівнянь; система лінійних алгебраїчних рівнянь; поліноміальна інтерполяція та апроксимація; степеневі поліноми; сплайни; методи чисельного інтегрування та диференціювання