ЖИТЛОВЕ ПРАВО - Боднарук, Микола Іванович; Бурка, Альона Валентинівна; Орловський, Олег Ярославович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Посібник підготовлений відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Житлове право» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу. Для проведення практичних занять з студентами юридичних факультетів з дисципліни «Житлове право».
Keywords: Житлове право; житлова політика; житлове законодавство; житлові правовідносини; об'єкти житлового права; договірне регулювання житлових відносин; службові приміщення; спеціальні приміщення; житлово-будівельні кооперативи; товариства власників житла; державні програми; забезпечення житлом; відповідальність у житловому праві