Інноваційний формат сучасного уроку. Методичні рекомендації - Dobrzhanskyi, Oleksandr; Bogachyk, Tamara (Технодрук, 2021)
Методичні рекомендації розроблено на основі навчального плану факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і призначені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 014 "Середня освіта" (історія)" та 032 "Історія та археологія". У збірнику подані основні інтерактивні методи та технології, які використовуються на сучасному уроці історії, структурований виклад особливостей нестандартних занять.