HR-технології - Liubov, Vodianka; Kobelia, Zoriana (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
У навчальному посібнику розглядаються існуючі підходи до: праці та її фізіолого- психологічних особливостей; персоналу та його ефективності; організації та нормування праці; умови та безпека праці; політики доходів і оплати праці; теорії та практики мотивації в організації; інфраструктурного забезпечення функціонування ринку праці в Україні; НR-управління та емоційного інтелекту; командоутворення та комунікацій; інноваційних технологій набору персоналу; організації розвитку персоналу; соціальної відповідальності та діджиталізація HR-технологій.
HR-технології
Keywords: управління персоналом; hr; мотивація персоналу; ринок праці; інфраструктура ринку праці; умови праці; емоційний інтелект; технології набору персоналу; діджиталізація HR