Індивідуально-психологічні властивостей менеджерів та ефективність їх діяльності - Чопюк, Олексій Миколайович (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі представлено результати теоретичного аналізу дослідження індивідуально-типологічних властивостей топ-менеджерів та ефективності їх професіональної діяльності; обґрунтовано критерії визначення ефективності професійної діяльності топ-менеджерів та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності їх професійної діяльності з урахуванням індивідуально-типологічних особливостей. Практичне значення отриманих результатів дослідження полягає в обґрунтуванні практичних рекомендацій топ-менеджерам щодо підвищення ефективності їх професійної діяльності з урахуванням індивідуально типологічних особливостей.