Про впровадження проєкту "Оновлена інформатика – IT-студії" у загальноосвітніх закладах України - Косован, Василь (Косован Василь, 2023)
У тезах описується перспективи використання проєкту "Оновлена інформатика — ІТ‑студії" у загальноосвітніх заклвдах України
Keywords: викладання інформатики; Оновлена інформатика — ІТ‑студії