Інженерія безпеки та охорона праці: методичні вказівки до практичних занять - Борук, Сергій Дмитрович (My University, 2021)
Методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про розрахунок безпечних значень параметрів технологічних процесів, визначення норм оплати праці з урахуванням умов трудового процесу.
Keywords: управління охороною праці