Основи роботи із системою контролю версій GIT - Томка, Юрій Ярославович; Довгунь, Андрій Ярославович; Яцько, Оксана Мирославівна; Талах, Марія Віталіївна; Дворжак, Валентина Володимирівна (Технодрук, 2022)
Посібник присвячений основам та концепціям командної роботи із найбільш популярною системою керування версіями – Git. Матеріал супроводжується покроковими інструкціями, які дозволяють краще зрозуміти практичні тонкощі Git. Ця книга — путівник щодо фундаментальних концепцій роботи із Git та GitHub у середовищі професійної команди. Видання призначене для підготовки здобувачів в галузі знань 12 "Інформаційні технології" спеціальності 122 "Комп’ютерні науки" та всіх бажаючих.
Keywords: Git, Github, GitLab