КОНЦЕПЦІЯ БЕЗПЕРЕРВНОЇ КУЛЬТУРОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ У СОЦІУМІ XXI СТОЛІТТЯ - Терида, Олеся Романівна (My University, 2023)
Актуальність теми обумовлена тим, що у сучасному мультикультурному світі, який безупинно розвивається, необхідним є систематичне і постійне оновлення знань і навичок, пов'язаних з культурою, які враховують розвиток суспільства та потреби людей. Ці чинники є фундаментальними у творенні концепції безперервної культурологічної освіти у соціумі ХХІ століття. Метою дослідження є вивчення специфіки концепції безперервної культурологічної освіти у ХХІ столітті через порівняння вітчизняних і закордонних онлайн-платформ. У роботі: - проаналізовано концепцію формування та розвитку безперервної культурологічної освіти; - визначено основні підходи до вивчення безперервної культурологічної освіти у соціумі XXI століття; - здійснено порівняльну характеристику українського та закордонного ринку культурологічної онлайн-освіти у контексті безперервного навчання.
Keywords: безперервна освіта, онлайн-освіта, онлайн-курси, онлайнплатформи, культурологічна освіта, безперервне навчання.