Географія: регіони та країни: тестові завдання - Мельник, Антон Анатолійович; Сухий, Петро Олексійович; Ячнюк, Марина Олександрівна; Тюфтій, Алла Георгіївна (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019)
Географія: регіони та країни: тестові завдання
Кафедра геодезії, картографії та управління територіями
Keywords: Географія; Регіони; Країни