Деревообробне ремесло на території Буковини в ХІІ – ХІІІ ст. - Возний, Ігор (My University, 2022)
В матеріалах конференції аналізовано розвиток деревообробного ремесла періоду Галицько-Волинського князівства на території північної частини Буковини
Keywords: ремесло; деревообробне ремесло; тесля; стельмах