Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу Full-Stack розробка інтелектуальних додатків - Угрин, Дмитро Ілліч; Ушенко, Юрій Олександрович; Томка, Юрій Ярославович; Карачевцев, Артем Олегович (My University, 2025)
Пропонований посібник присвячено практичним аспектам Full-stack розробки інтелектуальних додатків. Наведено типові приклади розробки інтелектуальних додатків та їх Full-stack розробки. У посібнику розглянуто застосування операцій роботи фреймворками та бібліотеками, які роблять розробку швидшою та ефективнішою, а також з методами машинного навчання та штучного інтелекту. Посібник адресовано студентам вищих навчальних закладів спеціальності „Комп’ютерні науки” та викладачам.
Пропонований посібник присвячено практичним аспектам Full-stack розробки інтелектуальних додатків. Наведено типові приклади розробки інтелектуальних додатків та їх Full-stack розробки. У посібнику розглянуто застосування операцій роботи фреймворками та бібліотеками, які роблять розробку швидшою та ефективнішою, а також з методами машинного навчання та штучного інтелекту. Посібник адресовано студентам вищих навчальних закладів спеціальності „Комп’ютерні науки” та викладачам.
Keywords: Full-stack розробка, фреймворки, бібліотеки, методи машинного навчання, штучний інтелект