Роль маркетингу у розвитку сільських територій - Кифяк, Олександр (Київ: Видавництво «Фенікс», 2018)
Узагальненоосновні чинники, що формують потенціал території, визначено роль маркетингових інструментів у процесах регіонального розвитку.
Keywords: маркетинг, сільські території, розвиток