Взаємозв’язок комп’ютерної залежності з агресивністю підлітків - Колесник, Олександр Григорович (My University, 2023)
У дипломній роботі проаналізовано питання виявлення комп’ютерної залежності із агресивністю у підлітковому віці. Робота виконана на базі факультету педагогіки, психології та соцальної роботи Чернівецького національного університету імені Юрія федьковича.