Юрченко І.В. Прикладний статистичний аналіз з використанням Python: Навч. посібник. Видання 3-є, доповнене.– Чернівці: Чернівецький національний університет, 2021.– 108 с. - Юрченко, Ігор Валерійович (Яворський С.Н., 2021)
У навчальному посібнику наведено теоретичний матеріал та завдання для самостійної роботи. Вони допоможуть студентам засвоїти основні положення статистичного аналізу та набути вміння самостійно реалізовувати на персональному комп’ютері відповідні статистичні методи з використанням бібліотек мови Python. Для студентів спеціальностей “Комп’ютерні науки”, “Системний аналіз”.
None
Keywords: статистичний аналіз, аналіз даних з Python