Дослідження впливу вирубки лісів на гідрологічний режим Карпатських річок - Костенюк, Людмила Володимирівна; Горшеніна, Людмила Володимирівна (Дніпропетровськ : Вид-во ДНУ, 2007)
В роботі представлено коротку характеристику впливу вирубки лісів в Українських Капатах на зміни гідрологічного режиму гірських річок (на прикладі басейну Верхнього Пруту)
Keywords: гідрологічний режим; басейн Верхнього Пруту; вирубка лісів; річки Українських Карпат